Osallistuminen, vaikuttaminen, aktiivinen kansalaisuus

Osallistu ja vaikuta

Ympäristöpoliittinen kesäkoulu 2018

Ajatuspaja Kalevi Sorsa -säätiö ja Demarinuoret etsivät osallistujia Ympäristöpoliittiseen kesäkouluun. Kesäkoulussa käsitellään ilmastonmuutoksen, energiapolitiikan, kiertotalouden sekä Suomen lähiympäristön kaltaisia kysymyksiä huippuasiantuntijoiden ja tutkijoiden johdolla. Kolmipäiväinen kesäkoulu järjestetään Työväen Akatemialla (Vanha Turuntie 14, 02700 Kauniainen) 15.6.-17.6.2018. Kesäkoulun tarkoitus on rohkaista uutta vaikuttajasukupolvea tiedonhankintaan ja -tuotantoon, rakentaa yhteiskunnallista keskusteluverkostoa sekä tarjota edellytyksiä osallistua ympäristöpolitiikasta käytävään keskusteluun.

Kesäkoulu on osallistujille maksuton. Osallistujille tarjotaan matkakorvaukset (halvimman julkisen kulkuvälineen mukaan), majoitus sekä ruokailut. Osallistujilta edellytetään osallistumista koko tapahtuman ohjelmaan. Kesäkouluun hyväksytään noin 30 osallistujaa. Vapaamuotoiset hakemukset 10.5. mennessä osoitteeseen info@sorsafoundation.fi. Lisätietoa koulusta Kalevi Sorsa -säätiöstä.

Vapaaehtoiseksi

Nuorten Kotkien toiminta perustuu mukana olevien aikuisten vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoiset toimijat ovat suurin voimavaramme. Heidän monipuolinen osaamisensa mahdollistaa monenlaisen toiminnan järjestämiseen. Nuoret Kotkat kouluttaa aikuisia ja nuoria kriittisesti ajatteleviksi ja yhteiskuntavastuullisiksi aktiivisiksi kansalaisiksi. Nuorten Kotkien koulutus on yhteisöllistä oppimista, jossa käytetään erilaisia toiminnallisia menetelmiä ja keskusteluita. Yhdessä oleminen, toisiin tutustuminen ja ajatusten vaihto on tärkeä osa koulutusta. Lisätietoa toiminnasta.

 

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje