Osallistuminen, vaikuttaminen, aktiivinen kansalaisuus

Osallistu ja vaikuta

Nuorten Kotkien juhlaleiri Bengtsårin leirisaarella 25.7.-1.8.2018

Nuorten Kotkien 75-vuotisjuhlaleiri Participation Island eli Osallisuuden Saari järjestetään Bengtsårin leirisaarella, joka sijaitsee lähellä Hangon kaupunkia, noin 120 km Helsingistä länteen. Metsäisellä ja kallioisella saarella on rikas luonto ja se on osittain luonnonsuojelualuetta. Odotamme leirille noin 500-1 000 osallistujaa, joista puolet tulevat ulkomailta. Kiinnostuneita ryhmiä on tiedossa jo Saksasta, Itävallasta, Tšekeistä, Espanjasta, Englannista, Norjasta, Tanskasta ja Kiinasta. Täältä lisätietoa.

Ensi- ja turvakotien liittoon vapaaehtoiseksi

Haluatko tuoda iloa vauvoille, lapsille ja vanhemmille? Haluatko olla mukana toimimassa turvallisen lapsuuden ja elämän puolesta? Vanhempi on väsynyt, sinä leikit lapsen kanssa, että hän voi hengähtää. Yhdistys tarvitsee apua varainhankintaan, sinä tulet mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjaa. Tulevaa äitiä pelottaa synnytys, sinä kuuntelet ja kuljet vierellä. Vanhemman pitää päästä asioille, sinä otat vauvan syliin ja hän nukahtaa siihen tyytyväisenä. Lapsi kaipaa miestä kaverikseen ja sinä tulet jakamaan arkeasi hänen kanssaan. Jos olet eron läpikäynyt isä tai äiti, voit tarjota vertaistukea Eroneuvoissa ja Neuvokahviloissa. Tällaisia asioita liiton 1600 vapaaehtoista tekevät. Kuulostaako hyvältä? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoisjoukkoon.

TNL 100 -muistitietokeruu

Onko sinulla harrastajateatteritoimintaan liittyviä muistoja, valokuvia tai muita dokumentteja? Oletko valmis luovuttamaan ne arkistolle tai tutkimuskäyttöön? Työväen Näyttämöiden Liitto täyttää 100 vuotta vuonna 2020. TNL ja Työväen Arkisto järjestävät vuonna 2018 keruun, jonka tarkoituksena on saada talteen tietoa, muistoja ja kokemuksia harrastajateatteritoiminnasta. Täältä lisätietoa.

 

 

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje