Tieto, taito, osallistaminen, rohkaisu

Tervetuloa oppimaan

TSL:n kursseilla voit mm. täydentää taitojasi työelämässä, oppia viestinnän ja yhteistyön taitoja, edistää työhyvinvointiasi sekä hioa järjestöosaamista tai tietoteknisiä taitojasi. Koulutustarjonnastamme löydät lähi- ja verkko-kursseja, seminaareja, luento- ja keskustelutilaisuuksia, yhteiskunnalisia kampanjoita, kansainvälisiä opintoja sekä opinto-ohjelmia.

TSL:n koulutukset ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Kursseillamme tai muissakaan kohtaamisissa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai häirintää.

>> Tutustu kurssikalenteriimme

Yhdistyksillä, ammattiosastoilla ja erilaisilla yhteisöillä on mahdollisuus tilata TSL:lta mieleisensä kurssi, joka räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tilata voi myös erilaisia koulutukseen liittyviä palveluita kuten kurssisuunnittelua ja -järjestelyjä tai asiantuntija kouluttamaan johonkin tilaisuuteen. Palveluihimme kuuluu myös työnohjaus sekä verkkokurssien suunnittelu ja toteutus.

>> Tutustu koulutuspalveluihimme ja pyydä tarjous


Neuvonnan numero
palvelee arkisin
klo 9 - 11.

TSL ohjaa kurssille osallistuvia oikean kurssin valinnassa, opastaa koulutusohjelmiin hakemisessa sekä auttaa kurssilaisia ratkaisemaan kurssikäytäntöihin, kuten ilmoittautumiseen, laskutukseen tai perumiseen, liittyviä kysymyksiä.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje