Tieto, taito, osallistaminen, rohkaisu

Tervetuloa oppimaan

TSL:n kursseilla voit mm. täydentää taitojasi työelämässä, oppia viestinnän ja yhteistyön taitoja, edistää työhyvinvointiasi sekä hioa järjestöosaamista tai tietoteknisiä taitojasi. Koulutustarjonnastamme löydät lähi- ja verkko-kursseja, seminaareja, luento- ja keskustelutilaisuuksia, yhteiskunnalisia kampanjoita, kansainvälisiä opintoja sekä opinto-ohjelmia.

TSL:n koulutukset ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Kursseillamme tai muissakaan kohtaamisissa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai häirintää.

>> Tutustu kurssikalenteriimme

Yhdistyksillä, ammattiosastoilla ja erilaisilla yhteisöillä on mahdollisuus tilata TSL:lta mieleisensä kurssi, joka räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tilata voi myös erilaisia koulutukseen liittyviä palveluita kuten kurssisuunnittelua ja -järjestelyjä tai asiantuntija kouluttamaan johonkin tilaisuuteen. Palveluihimme kuuluu myös työnohjaus sekä verkkokurssien suunnittelu ja toteutus.

>> Tutustu koulutuspalveluihimme ja pyydä tarjous

TSL ohjaa kurssille osallistuvia oikean kurssin valinnassa, opastaa koulutusohjelmiin hakemisessa sekä auttaa kurssilaisia ratkaisemaan kurssikäytäntöihin, kuten ilmoittautumiseen, laskutukseen tai perumiseen, liittyviä kysymyksiä.


Neuvonnan numero
palvelee arkisin
klo 9 - 11.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje