Järjestöt innostajina teemavuosi

Teemavuosi 2017:
Järjestöt innostajina

Vuoden 2017 teemaksi on valittu Järjestöt innostajina. Siksi tapahtumat on valittu monipuolisesti: vuoden aikana innostutaan niin digivälineistä, vaikuttamisesta, sosiaalisen median tuulista kuin talousajattelun haltuun ottamisestakin. Kaikki osat ovat olennaisia järjestötoiminnan kehittämisessä niin toimintaympäristön kuin digitalisaationkin sekä ottaessa että antaessa. Kevään ja alkusyksyn tapahtumat ovat muutaman tunnin mittaisia ja sisältävät palan painiketta.

Teemavuosi päättyy railakkaaseen Järjestöt innostajina -päiväseminaariin marraskuussa - tarkoituksella juuri vuoden pimeimpään aikaan. Tällöin kootaan teemavuoden anti yhteen ja vietetään koko päivä vielä uusien innostavien käytäntöjen, esimerkkien ja unelmien parissa. Päivä sisältää sekä tunteisiin että järkeen vetoavia osia useita eri aisteja innostavasti kutkutellen. 

Tämän teemavuoden jälkeen järjestösi ei ole entisensä!

Teemavuoden seuraavat tapahtumat:

Innostu somevaikuttamisesta!

Aika:   10.10.2017 klo 9.00 – 10.00
Paikka:   webinaari
Hinta:   30 €

Some on paha, some on vihapuhe, some rappeuttaa selkärangan - tai sitten sosiaalisen median avulla luodaan upeita maailmaa isosti tai pienesti muuttavia ilmiöitä. Ilmiöt voivat esimerkiksi olla pieniä oman lähiympäristön parantamiseen liittyviä yhteisiä ponnistuksia tai maailmanlaajuisia kampanjoita. Parhaimmillaan sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tuoda yhteen samaan päämäärään pyrkiviä ihmisiä. Webinaarissa esitellään hienoja, onnistuneita some-kampanjoita ja mietitään, mitenkä noita onnistumisia voisi soveltaa omaan toimintaan.

Järjestöt innostajina!

Aika:   24.11.2017 klo 9.00 – 14.00
Paikka:   TSL Helsingin Sali, Säästöpankinranta 6 (2. krs)
Hinta:   95 € (sis. aamukahvit ja lounaan)

Värikäs ja jännittävä päiväseminaari tarjoaa innostusta, kulttuuria ja verkostoitumista. Ohjelma tarkentuu myöhemmin, seuraa ilmoittelua ja varaa paikkasi vuoden huipputapahtumaan!

Ilmoittautuminen tapahtumiin

 

Osallistun seuraaviin tilaisuuksiin: *

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje