Vahvista digitaalista osaamistasi

Työ ja arki ovat muuttuneet yhä digitaalisemmiksi ja automaattisemmiksi. SkillPlus-koulutusohjelma tarjoaa AKT:n jäsenille maksuttoman mahdollisuuden muun muassa älylaitteiden, pilvipalveluiden ja tietoturvan haltuun ottoon sekä viestinnän ja jatkuvan oppimisen taitojen vahvistamiseen.

Koulutus on suunnattu suorittavan työn tekijöille, joille tietokoneet ja älylaitteet ovat jo jonkin verran tuttuja, mutta digitaalisia taitoja on hyvä päästä vahvistamaan ja päivittämään tätä päivää ja huomista varten.

Yksittäinen koulutus kestää kahdeksan tuntia ja toteutetaan verkossa Microsoft Teams -videopuheluna. Saat toimintaohjeet ennen koulutusta, joten osallistuminen onnistuu, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta Teamsista tai videopuheluista. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin.

Ensimmäiset koulutukset AKT:n jäsenille järjestetään
ti 1.2. klo 9–17,  ke 2.2. klo 9–17 ja to 3.2. klo 9–17
Koulutusten sisältökokonaisuus räätälöidään ilmoittautumisessa saatujen vastausten perusteella.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen: verkkokoulutukset

Verkossa järjestettävien koulutusten lisäksi SkillPlus järjestää lähikoulutusta Helsingissä. Lähikoulutuksen ajankohta sovitaan, kun selviää, miltä pandemiatilanne ja sen vaatimat toimenpiteet näyttävät alkuvuodesta. Lähikoulutuksissa on käytössä SkillPlussan tietokoneet.

Jos näistä koulutuksista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, ei huolta, ryhmiä järjestetään lisää pitkin vuotta 2022. Ajankohtaista tietoa SkillPlus-koulutuksista saat muun muassa AKT-lehden koulutusosiosta ja uutiskirjeestä.
 

Omatoimista opiskelua, silloin kun sinulle sopii

SkillPlus julkaisee alkuvuodesta 2022 verkkopalvelun, jonka avulla koulutusohjelman sisällöt voi opiskella omaan tahtiin ja itselleen sopivina aikoina, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Omatoiminen verkko-opiskelu on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät voi osallistua koulutukseen työajalla tai päivällä.

Jos olet kiinnostunut omatoimisista verkko-opinnoista,
ilmoittaudu mukaan: omatoiminen koulutus

Koulutukset toteuttaa Työväen Sivistysliitto TSL yhteistyössä Googlen, SAK:n ja AKT:n kanssa. Koulutusten rahoittaja on Google.org.

Lisätietoa SkillPlus-koulutusohjelmasta: www.skillplus.fi