Miten yrityksesi asiakastarpeet muuttuvat tulevaisuudessa? Miten orastavan muutoksen voi havaita ja miten yrittäjä voi siihen reagoida?

Osallistu uusmaalaisille pk-yrityksille suunnattuun maksuttomaan ennakointityöpajaan, jossa tarkastellaan oman yrityksen keskipitkän ja pitkän aikavälin muutoksia asiakastarpeiden ja henkilöstön osaamisen näkökulmasta.

Asiakastarpeiden ennakointityöpaja pk-yrityksille 1

Aika: ke 13.10.2021, klo 9–13
Paikka: Hotelli Haikon kartano, kongressikeskuksen B-Sali, Haikkoontie 114, 06400 Porvoo
Ilmoittaudu: viimeistään 8.10. mennessä www.lyyti.in/Ennakointityopaja

Työpajassa

  • analysoidaan oman yrityksen toimialan ja toimintaympäristön muutosta
  • tunnistetaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita sekä asiakastarpeita
  • laaditaan suunnitelma henkilöstön osaamisen kehittämisestä
  • opitaan, miten ennakointityötä voi jatkaa omassa yrityksessä

Ennakointityöpaja järjestetään lähitapahtumana koronaturvallisuusohjeet huomioiden. Jos epidemiatilanne alueella muuttuu ja tapahtumia koskevia rajoituksia kiristetään, ennakointityöpaja siirretään myöhemmäksi niin, että se voidaan järjestää lähitapahtumana.

Samansisältöisiä ennakointityöpajoja järjestetään lisää syksyn ja kevään aikana Uudenmaan alueella. Jos kiinnostuit työpajasta, mutta lokakuun tilaisuus ei sovi aikatauluihisi, ota yhteyttä.

Ennakointityöpaja on tarkoitettu ensisijaisesti Uraohjausta työpaikalla -hankkeessa mukana oleville uusmaalaisille pk-yrityksille. Työpajaan on kuitenkin mahdollista osallistua, vaikka työpaikka ei ole mukana hankkeen muissa palveluissa.

Lisätietoja
Ilkka Vuorikuru, TSL, ilkka.vuorikuru@tsl.fi
Mika Moisio, Tampereen ammattikorkeakoulu, mika.moisio@tuni.fi

Uraohjausta työpaikalla on Työväen Sivistysliiton, Careerian ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteishake, jonka tarkoituksena on kehittää uusmaalaisten yritysten henkilöstön osaamista työnmurroksessa.