Kouluttaudu yrityksesi työuraohjaajaksi
- seuraava koulutus järjestetään 2.3.-27.4.2022

Työuraohjaajakoulutus on tarkoitettu yrityksessä jo työskentelevälle henkilölle, joka on kiinnostunut organisaation ja henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Työuraohjaajan rooli sopii hyvin esimerkiksi työpaikkaohjaajalle, luottamusmiehelle, HR-ammattilaiselle tai tiimiesimiehelle.  

Koulutuksesta saat konkreettisia eväitä henkilöstön osaamisen kartoittamiseen, omaan ohjausosaamiseen, tulevaisuuden työelämän trendeihin sekä ymmärrät verkostoitumisen merkityksen yrityksen kehityksen näkökulmasta.

Seuraava koulutus järjestetään 2.3.-27.4.2022. Se koostuu neljästä iltapäivästä, sekä loppuseminaarista, jotka järjestetään kahden viikon välein. Koulutus toteutetaan  verkossa Teams-alustalla. 

Työuraohjaajakoulutuksen sisältökokonaisuudet

  1. Tämän päivän työelämän trendit
  2. Vuorovaikutuksen ja ohjauksen työkalut sekä motivaation monet ulottuvuudet
  3. Osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen työpaikalla
  4. Verkostoitumisen mahdollisuudet
  5. Koulutuksen loppuseminaari
    - Koulutuksessa saatujen oivallusten hyödyntäminen jatkossa

    Ilmoittautdu tästä linkistä: Ilmoittautuminen Työuraohjaajakoulutus 2.3.-27.4.2022

Kouluttajat
Lotta Markkula, viestinnän asiantuntija, TAMK
Ani Ojala, työelämäasiantuntija, Careeria

Työuraohjaajakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Uraohjausta työpaikalla -hankkeessa mukana oleville uusmaalaisille pk-yrityksille. Koulukseen on kuitenkin mahdollista osallistua, vaikka työpaikka ei ole mukana hankkeen muissa palveluissa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ani Ojala
työelämäasiantuntija, Careeria
ani.ojala@careeria.fi, puh. 040 573 6199

Uraohjausta työpaikalla -hankkeessa työstetään pk-yrityksille keinoja ennakoida muutoksia, tunnistaa muuttuvia osaamistarpeita ja pitää työntekijöiden osaaminen ajan tasalla. Henkilöstön osaamiskartoituksen ja osaamisenkehittämissuunnitelman lisäksi hanke tarjoaa uusmaalaisille yrityksille mahdollisuuden kouluttaa yrityksen työntekijästä työuraohjaaja.