Työnhakijan digitaidot -kurssi

TSL järjestää Opetushallituksen tuella maksutonta koulutusta työttömille.

Työttömien koulutukset on suunniteltu siten, että ne täyttävät aktiivimallin aktiivisuusehdon ja ehkäisevät työttömyyspäivärahaan kohdistuvat leikkaukset. Osallistujille annetaan osallistumistodistukset, ja opetellaan todistuksen toimittaminen työttömyyskassalle sähköisesti. Osallistumistodistuksen saaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään.

Kurssilla on järjestäjän tietokoneet, mutta halutessasi voit ottaa oman koneen mukaan. Kurssilla tarjotaan kahvit pienen purtavan kera. TSL ei maksa päivärahoja eikä korvaa mahdollisia matka- ja majoituskuluja.

Usein kysytyt kysymykset >>

Tavoitteet

Kurssilla on tavoitteena elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka auttavat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Samalla kurssin tavoitteena on löytää kullekin osallistujalle oma, hänelle sopiva polku työpaikkaan. Kurssilla opitaan lisäksi työhakemuksen ja ansioluettelon laatiminen ja lähettäminen, sekä niihin vaadittavat tietotekniset taidot. Opitaan hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa ja löytämään tietoa työpaikoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Aika, paikka ja ilmoittauminen

Koulutusta järjestetään usealla paikkakunnalla kevään ja syksyn aikana. Oppitunnit ovat maanantaista perjantaihin aina 3 tuntia kerrallaan.

Valitse seuraavista kursseista itsellesi sopivin. Klikkaamalla päivämäärää näet kurssin ohjelman ja pääset ilmoittautumaan.

Jyväskylä 4. - 8.11.2019
Kuopio 18. - 22.11.2019
Lahti 4. - 8.11.2019
Vaasa 25. - 29.11.2019

 

Vuoden 2020 avoimet kurssit tulevat näkyviin marraskuun aikana.

Huom. Ilmoittautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssi tilauksesta

TSL:n jäsenjärjestöt voivat tilata meiltä maksutonta koulutusta jäsenilleen.

Esimerkkiohjelma >>
Tilaa kurssi >>

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Riitta Sinimäki-Mikola Riitta Sinimäki-Mikola koulutussuunnittelija 040 845 1590 riitta.mikola@tsl.fi