Tieto- ja viestintätekniikan tuntikouluttajaksi TSL-koulutuksiin

Onko sinulla erityisosaamista työ- ja järjestöelämässä tarvittavista tieto- ja viestintätekniikan taidoista ja palava halu jakaa sitä?  Oletko luova, joustava ja osallistujia kunnioittava ohjaaja?

 

Jos tunnistit näistä itsesi, hae mukaan TSL:n tuntikouluttajaksi. Liity osaavaan joukkoomme vastaamaan jäsenjärjestöjemme oppimistarpeisiin erilaisissa koulutustapahtumissa ja verkkokursseilla. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja saat ympärillesi muiden osaavien kouluttajien verkoston.

 

Sinulta odotetaan vahvaa Office-ohjelmiston tuntemusta ja erilaisten älylaitteiden käyttöosaamista sekä lähikoulutuksen lisäksi etä- ja verkkokoulutustaitoja. Työtä voit tehdä omien aikataulujesi mukaisesi. Tarjoamme niin arki- kuin viikonlopputyötä sekä päivä- ja iltatyötä. Koulutusta järjestetään ympäri Suomea, joten toivomme myös, että olet valmis matkustamaan kotimaassa. Palkkaus määrittyy kokemuksesi ja koulutustaustasi mukaan.

 

Kutsumme hakijoita haastatteluun ja sopivat henkilöt perehdytetään TSL:n kouluttajiksi sekä kutsutaan tuntikouluttajille tarkoitettuun kouluttajakoulutukseen.

Hakulomake