Koulutusta työttömille

TSL järjestää Opetushallituksen tuella maksutonta koulutusta työttömille.

Etäkursseja työnhausta ja osaamisen tunnistamisesta

Tarjoamme työttömille maksuttomia, vajaan päivän mittaisia etäkursseja, joilla opitaan taitoja työnhakuun ja oman osaamisen tunnistamiseen. Lisäksi kursseilla käsitellään esimerkiksi jaksamista, esiintymistä ja vapaaehtoistoiminnan johtamista. 

Lue lisää

Taidolla työhön

Taidolla työhön on neljän viikon mittainen, käytännönläheinen koulutus lomautetuille ja työttömille. Koulutuksessa kehitetään työssä ja työnhaussa tarvittavaa osaamista, kuten digitaitoja, vuorovaikutustaitoja, kirjoitustaitoja ja matemaattisia taitoja sekä työelämätaitoja. Tavoitteena on löytää oma motivaatio ja polku jatkuvan oppimisen tielle. Koulutusta järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Kauniaisissa ja Tampereella vuoden 2021 aikana. 

Lue lisää

Näytä taitosi

Näytä taitosi -koulutus on suunnattu lomautetuille, työttömille ja työttömyysuhan alan oleville maahanmuuttajille. Koulutuksessa keskitytään suomen kielen osaamista, digitaitoja sekä työelämä- ja työnhakutaitoja.

Lue lisää

Työnhakijan digitaidot

TSL:n jäsenjärjestöt, esimerkiksi ammattiosastot, voivat tilata meiltä maksutonta digitaitokoulutusta jäsenilleen ympäri Suomea. Kurssilla on tavoitteena elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka tukevat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Tyypillinen työttömien kurssi on maanantaista perjantaihin aina kolme tuntia kerrallaan.

Lue lisää