Työnhakijan digitaidot PAM:n jäsenille

PAM ja TSL yhteistyössä järjestävät Opetushallituksen tuella maksutonta koulutusta työttömille. Koulutusta järjestetään vuonna 2019 viidellä paikkakunnalla. Paikkakunnat ja ajankohdat näet sivun alalaidassa.

Työttömien koulutukset on suunniteltu siten, että ne täyttävät aktiivimallin aktiivisuusehdon ja ehkäisevät työttömyyspäivärahaan kohdistuvat leikkaukset. Osallistujille annetaan osallistumistodistukset, ja tarvittaessa opetellaan todistuksen toimittaminen työttömyyskassalle sähköisesti. Osallistumistodistuksen saaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään.

Kurssilla on järjestäjän tietokoneet, mutta halutessasi voit ottaa oman koneen mukaan. Kurssilla tarjotaan kahvit pienen purtavan kera.

PAM maksaa jäsenilleen koulutuksen matkakulut.

Tavoitteet

Kurssilla on tavoitteena elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka auttavat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Samalla kurssin tavoitteena on löytää kullekin osallistujalle oma, hänelle sopiva polku työpaikkaan. Kurssilla opitaan lisäksi työhakemuksen ja ansioluettelon laatiminen ja lähettäminen, sekä niihin vaadittavat tietotekniset taidot. Opitaan hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa ja löytämään tietoa työpaikoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Kurssin ohjelma ja sisältö

Kurssit ovat viisipäiväisiä ja opetus tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 12.00 - 15.15.

>> Katso tarkempi sisältö täältä
 

Kurssit ja ilmoittautuminen

Kouvola
16. - 20.9.2019
>> Ilmoittaudu täältä
(viimeinen ilmoittautumispäivä 30.8.)

Kuopio
23. - 27.9.2019
>> Ilmoittaudu täältä
(viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9.)

Oulu
7. - 11.10.2019
>> Ilmoittaudu täältä
(viimeinen ilmoittautumispäivä 20.9.)

Helsinki
21. - 25.10.2019
>> Ilmoittaudu täältä
(viimeinen ilmoittautumispäivä 4.10.)

Lahti
4. - 8.11.2019
>> Ilmoittaudu täältä
(viimeinen ilmoittautumispäivä 18.10.)