Osaamisen ohjaksissa – työelämässä tarvittavia perustaitoja iltaopintoina

Osaamisen ohjaksissa -koulutuskokonaisuus on tarkoitettu työikäisille henkilöille, jotka haluavat vahvistaa perustaitojaan, kuten esimerkiksi digi- ja viestintätaitoja, oppimiseen liittyviä taitoja sekä työnhakuun liittyvää osaamista.

Koulutus on maksuton ja järjestetään arki-iltaisin, 2–3 kertaa viikossa, yhteensä kuuden viikon ajan. Opinnot aloitetaan lähikoulutuksena, mutta kurssin aikana opitaan etäopiskeluun vaadittavat taidot ja niitä hyödynnetään myöhemmässä vaiheessa. Kurssilla voi suorittaa myös työhyvinvointikortin.

Osaamisen ohjaksissa -koulutusta järjestetään vuoden 2022 aikana Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa.

Lue lisää
 

Oma Polku – treenaat oppimisen ja työelämän perustaitoja

Oma Polku -koulutus on viiden viikon mittainen koulutus aikuisille. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu sinulle, jotka koet tarvetta parantaa työelämän ja jatko -opiskelun perusvalmiuksia.

Pääset treenaamaan niin arjen matematiikkaa ja digitaitoja kuin esiintymistä, vuorovaikutusta ja työnhaussa tärkeitä taitoja. Sinulle räätälöidään henkilökohtainen opintosuunnitelma ja tarvittaessa saat Luki -testauksen. Voit suorittaa myös työturvallisuuskortin tai hygieniapassin.

Oma polku -koulutuksia järjestetään vuoden 2022 aikana Vantaalla, Kauniaisissa ja Tampereella.

Lue lisää Oma polku -koulutuksesta Koulutusta työttömille -osioissa


Taidolla työhön

Taidolla työhön on neljän viikon mittainen, käytännönläheinen koulutus lomautetuille ja työttömille. Koulutuksessa kehitetään työssä ja työnhaussa tarvittavaa osaamista, kuten digitaitoja, vuorovaikutustaitoja, kirjoitustaitoja ja matemaattisia taitoja sekä työelämätaitoja. Tavoitteena on löytää oma motivaatio ja polku jatkuvan oppimisen tielle.

Taidolla työhön -koulutusta järjestetään vuoden 2022 aikana Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Lue lisää Taidolla työhön -koulutuksesta Koulutusta työttömille -osioissa