Osaamisen ohjaksissa – työelämässä tarvittavia perustaitoja iltaopintoina

Osaamisen ohjaksissa -koulutuskokonaisuus on tarkoitettu työikäisille henkilöille, jotka haluavat vahvistaa perustaitojaan, kuten esimerkiksi digi- ja viestintätaitoja, oppimiseen liittyviä taitoja sekä työnhakuun liittyvää osaamista.

Koulutus on maksuton ja järjestetään arki-iltaisin, 2–3 kertaa viikossa, yhteensä kuuden viikon ajan. Opinnot aloitetaan lähikoulutuksena, mutta kurssin aikana opitaan etäopiskeluun vaadittavat taidot ja niitä hyödynnetään myöhemmässä vaiheessa. Kurssilla voi suorittaa myös työhyvinvointikortin.

Osaamisen ohjaksissa -koulutusta järjestetään vuoden 2022 aikana Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa.

Lue lisää
 

Oma Polku – treenaat oppimisen ja työelämän perustaitoja

Oma Polku -koulutus on viiden viikon mittainen koulutus aikuisille. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu sinulle, jotka koet tarvetta parantaa työelämän ja jatko -opiskelun perusvalmiuksia.

Pääset treenaamaan niin arjen matematiikkaa ja digitaitoja kuin esiintymistä, vuorovaikutusta ja työnhaussa tärkeitä taitoja. Sinulle räätälöidään henkilökohtainen opintosuunnitelma ja tarvittaessa saat Luki -testauksen. Voit suorittaa myös työturvallisuuskortin tai hygieniapassin.

Oma polku -koulutuksia järjestetään vuoden 2022 aikana Vantaalla, Kauniaisissa ja Tampereella.

Lue lisää Oma polku -koulutuksesta Koulutusta työttömille -osioissa