Laulu ottaa kantaa -klubi 

Perjantaina 7.2.2020 klo 19.30 ravintola Poppari, Puistokatu 2-4, Jyväskylä 

Laulu ottaa kantaa -työpajan lauluja eri tekijöiltä ja esittäjiltä. Muusikko, lauluntekijä, biisityöpajan vetäjä Jukka Takalo esiintyy. Tästä illasta ei puutu asennetta!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lisätietoja. Klubi facebookissa. Klubin tuottaa Työväen Sivistysliitto TSL ry ja KSL-opintokeskus. Klubi on osa Jyväskylän Talvea sekä Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa. 


Laulu ottaa kantaa -työpaja la–su 1.–2.2.2020 

Riimejä takataskussa ja haluat ottaa kantaa musiikilla? 

Laulu ottaa kantaa -työpajassa pääset tekemään oman kantaaottavan laulun kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa. Viikonlopun aikana työstetään biisin sanoitukset ja sävelmä valmiiksi alusta loppuun. Sinun ei tarvitse olla musiikin ammattilainen tai pitkään harrastanut tekijä, vaan innostus musiikkiin ja sen tekemiseen riittää. Tuo mukanasi oma soitin, jos sinulla sellainen löytyy. Valmis laulu on mahdollista esittää Laulu ottaa kantaa -klubilla pe 7.2. Popparissa Jyväskylässä. 

Ilmoittaudu työpajaan 9.1. mennessä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, joten ilmoittauduthan nopeasti www.lauluottaakantaa.fi 

Aikataulu: la 1.2. klo 10-18 ja su 2.2. 10–18 

Ohjaaja: Kuplettipoppari Jukka Takalo 

Paikka: Aalto-sali, Väinönkatu 7, Jyväskylä 

Osallistumismaksu: 20 € 

Lisätietoja: Tuomas Finne, tuomas.finne@tsl.fi ja Jutta Lithovius jutta.lithovius@ksl.fi

Työpajan järjestää Työväen Sivistysliitto TSL ry ja KSL-opintokeskus. Työpaja on osa Jyväskylän Talvea sekä Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.