Avoimet työpaikat

Työväen Sivistysliitto TSL ry on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhteiskunnassa.

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija

Haemme kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaa.

Tehtävänä on TSL:n työelämähankkeissa suunnitella ja toteuttaa sisäistä ja ulkoista viestintää ja markkinointia sekä tuottaa niihin liittyviä sisältöjä ja materiaaleja. Erityinen huomio markkinoinnissa on TSL:n jäsenjärjestöille suunnatun palvelukokemuksen suunnittelu ja hallinta.

Suunnittelijan tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta, markkinointi- ja kohderyhmäviestinnän osaamista ja sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi tehtävä edellyttää verkkoviestinnän ja sosiaalisen median hallintaa sekä kykyä tuottaa eri kanaviin monipuolista sisältöä tekstinä, kuvina ja videona.

Viestinnän ja markkinoinnin koulutus, kokemus hanke- tai projektiviestinnästä ja yrityksille suunnatusta viestinnästä on eduksi, samoin visuaalisen viestinnän hallinta. Tehtävässä hyödynnetään monipuolisesti TSL:ssa käytössä olevia sisäisen ja ulkoisen viestinnän eri kanavia ja välineitä.

Suunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä TSL:n koko viestintää koordinoivan viestinnän asiantuntijan kanssa. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ saattaa edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Hakemukset tulee toimittaa 13.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katariina.sun@tsl.fi. Työn aloittaminen tehtävässä 15.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoa antaa hankekeskuksen päällikkö Mervi Ylitalo, mervi.ylitalo@tsl.fi,  044 5122 062 tai viestinnän asiantuntija Minna Virolainen, minna.virolainen@tsl.fi, 040 192 1465.