Hankepäällikkö

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen hankepäällikköä valtakunnalliseen ESR-hankkeeseen ”Ammattitaitoa yhdessä – työyhteisöt ja oppilaitokset tukemassa ammattiin oppijan sujuvia siirtymiä”. Hankkeen kesto on 1.3.2018 – 30.7.2020. Hankkeen toimenpiteet sijoittuvat valtakunnallisesti Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomeen.

Tehtävä edellyttää asiantuntemusta ammatillisesta koulutuksesta, vuoden 2018 alussa voimaan astuneesta ammatillisen koulutuksen reformista sekä kokemusta laajan oppilaitos-, työnantaja- ja työntekijäosapuolten alueellisten verkostojen yhteistyön koordinoinnista.

Edellytämme hakijalta lisäksi kokemusta toteuttaa kehittämishankkeita; eduksi katsotaan kokemus ESR-hankkeista sekä pedagogista osaamista suunnitella ja ohjata ryhmäprosesseja. Työhön liittyy paljon matkustamista.

Odotamme hakijalta

  • korkeakoulututkintoa
  • johtamis- ja verkostoyhteistyötaitoja asiantuntija- ja sidosryhmäkumppaneiden kanssa
  • vankkaa osaamista toteuttaa, hallinnoida ja koordinoida kehittämishankkeita (ESR)
  • ammatillisen koulutuksen reformin tuntemusta
  • Pedagogista osaamista suunnitella ja kouluttaa hyödyntäen osallistavia menetelmiä
  • viestintätaitoja.

Tarjoamme innovatiivista ja luovaa kehittämistyötä monipuolisessa työympäristössä ja verkostojemme parissa. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hakemukset ja lisätietoa

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 12.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen merja.laakso@tsl.fi.

Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Mervi Ylitalo (mervi.ylitalo@tsl.fi, 044 5122062).


Työväen Sivistysliitto TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö ja opintokeskus, joka tarjoaa koulutusta aikuisväestölle. TSL:n perustehtävänä on edistää demokratiaa, yhteiskunnallista ja sivistyksellistä tasa-arvoa sekä suvaitsevaisuutta yhteistyössä jäsenjärjestöjensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.