Hankeviestintäassistentti

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen hankeviestintäassistenttia sekä valtakunnalliseen että kansainväliseen yhteishankkeeseen. Määräaikaisen työsuhteen kesto 1.3.2018 – 30.7.2020. Hankeassistentti toimii hankepäälliköiden työparina.

Tehtävä edellyttää ESR-hankehallinnon tuntemusta, rahoittajan ohjeiden mukaista hankehallinnon osaamista seurantatietojen keruun ja tallentamisen osalta sekä vahvaa viestintäosaamista suomen ja englannin kielellä, eri viestintäkanavien hallintaa ja viestintämateriaalin tuottamista. Tehtävä sisältää myös hankkeiden tapahtumien, seminaarien ja tilaisuuksien järjestelyjä.

Odotamme hakijalta

  • hankeassistentin sihteeri- ja hankehallintotehtävien hoitoon tarvittavaa ammattitaitoa
  • ammattitaitoista viestintäosaamista: tiedotteiden ja muun viestintämateriaalin tuottamista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuille
  • englannin kielen erinomaista suullista ja kirjallista hallintaa.

Tarjoamme innovatiivista ja luovaa kehittämistyötä monipuolisessa työympäristössä ja verkostojemme parissa. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hakemukset ja lisätietoa

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 12.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen merja.laakso@tsl.fi.

Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Mervi Ylitalo (mervi.ylitalo@tsl.fi, 044 5122062).


Työväen Sivistysliitto TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö ja opintokeskus, joka tarjoaa koulutusta aikuisväestölle. TSL:n perustehtävänä on edistää demokratiaa, yhteiskunnallista ja sivistyksellistä tasa-arvoa sekä suvaitsevaisuutta yhteistyössä jäsenjärjestöjensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.