TSL jatkaa etäkoulutuksia ja järjestää hallitusti lähikoulutusta

ti 12. toukokuuta 2020 09.55.00

TSL on kevään aikana onnistuneesti siirtänyt useita koulutuksia etäkoulutukseksi, ja suosittelemme tilaamaan etäkursseja myös loppukeväälle. Toukokuussa järjestämme maksuttoman etäkoulutusten sarjan, jossa opitaan käyttämään etätyöskentelyyn tarvittavia työkaluja. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit löydät kurssikalenteristamme täältä.

Etäkoulutusten lisäksi 14.5.2020 alkaen voidaan toteuttaa lähikoulutuksena enintään 10 hengen koulutuksia (opettaja mukaan lukien). Ryhmäkoon rajoitus nousee 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen. Lähikoulutuksissa noudatetaan OKM:n ja THL:n ohjeita hygieniasta ja etäisyyksistä. Ohjeistus käydään aina tarkasti läpi sekä tilaajan että osallistujien kanssa.

Seuraamme jatkuvasti hallituksen linjauksia ja tarkennamme ohjeistustamme niiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista koulutusjärjestelyissä ilmoitamme viestintäkanavissamme ja suoraan ilmoittautuneille. Tilauskoulutusten osalta olemme yhteydessä tilaajaan.

Muistathan, että voit jo nyt tilata meiltä koulutuksia myös syksylle. Henkilöstön yhteystiedot löydät täältä. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen täällä.

Lisätietoja:
koulutusjohtaja Katri Söder
katri.soder@tsl.fi, 040 773 9303