Digitaaliset perustaidot työelämässä

TSL järjestää yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa monipuolista tieto- ja viestintätekniikan koulutusta perustaidoista aina esim. yksittäisten sovellusten edistyneempään hallintaan. 

Kurssilla on tärkeää selkeäkielisyys ja käytännönläheisyys. Ryhmäkoot pyritään pitämään pieninä, jotta jokaiselle voidaan taata myös henkilökohtainen ohjaus. Kurssilaisten lähtötaso ja kiinnostuksen kohteet otetaan erityisesti huomioon.

Kurssit suunnitellaan yhdessä osallistujien tarpeet huomioiden. Kurssin pituus voi olla lyhyestä, puolen päivän mittaisesta koulutuksesta useamman päivän koulutukseen. Kurssi voidaan toteuttaa arkena tai viikonloppuna, päivällä tai illalla. 

Keskitymme erityisesti kursseihin, joiden tavoitteena on elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotta tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tms. tapahtuvien työtehtävien suorittaminen olisi luontevaa ja työssä voisi keskittyä olennaiseen.

Tutustu eri aihealueisiin

Digitaidot-koulutusten yhteydenottolomake

 

Työnhakijan digitaidot 

TSL toteuttaa yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa työttömille työhakijoille suunnattuja alueellisia lähikoulutuksia. Kurssilla on tavoitteena elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka auttavat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Samalla kurssin tavoitteena on löytää kullekin osallistujalle oma, hänelle sopiva polku työpaikkaan.
Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää: