ETUI:n kurssit – tästä on kyse

Minkä hintaisia ETUI:n kurssit ovat?

ETUI-koulutukset ovat edullisia. Koulutus, majoitus ja ateria maksavat 60 € / päivä. Näin ollen esimerkiksi kahden päivän kurssimaksu majoituksiin ja ruokailuineen on 120 €. Tämän lisäksi työnantajan maksettavaksi tulevat matkakustannukset ja mahdolliset päivärahat. Joillekin ETUI-kursseille ETUI maksaa jälkikäteen kuitteja vastaan myös matkakustannukset turistiluokassa. Lähtökohtaisesti on kuitenkin hyvä varautua siihen, että matkakulut jäävät kurssille osallistuneen henkilön työnantajan maksettavaksi.

Mitä kieliä koulutuksissa käytetään?

Kaikilla ETUI:n kurssille työskentelykielenä on englanti sekä usein myös toinen eurooppalainen kieli. Jos kurssilla on useampi työskentelykieli, on kurssilla myös näiden kielten simultaanitulkkaus koko koulutuksen ajan. Suomen kielen tulkkaus on vain kursseilla, joiden järjestäjänä on suomalainen ay-organisaatio.

Mikä on Työväen sivistysliiton rooli ETUI:n koulutustoiminnassa?

Työväen Sivistysliitto TSL on hoitanut SAK:n puolesta ETUI:n kursseihin liittyvät asiat syyskuusta 2017 lähtien. Tiedotamme tulevista kursseista ja tarjoamme SAK:n jäsenliitoille räätälöityjä kurssiehdotuksia ja suomenkielisiä tiivistelmiä keskeisistä koulutussisällöistä. Ilmoitamme kurssien osallistujien tiedot ETUI:hin. TSL auttaa myös SAK:n jäsenliittoja tarjoamaan ETUI:n koulutusosastolle ehdotuksia Suomessa järjestettäviksi ETUI:n kursseiksi.

Monipuolista kansainvälistä koulutusta järjestävä Työväen Sivistysliitto haluaa rohkaista ay-toimijoita osallistumaan eurooppalaiseen koulutukseen.

Keneltä kysyä neuvoa ETUI-koulutuksiin liittyvissä asioissa?

Ota yhteys Työväen Sivistysliiton koulutuspäällikkö Kirsi Mäkeen:
kirsi.maki@tsl.fi
040 456 6511

Mistä saan tietoa ETUI:n tulevista kursseista?

Tietoa ETUI:n tulevista kursseista saat tämän sivuston kurssikalenterista ja TSL:n ETUI-uutiskirjeestä.
Tilaa ETUI-uutiskirje verkkolomakkeella

Tutustu myös ETUI:n englanninkieliseen kurssikalenteriin: www.etui.org/listing/training