Tulevaisuuden vaikuttajat

Sykkiikö sydämesi vaikuttamiselle? Oletko haaveillut vaikuttamistyöstä politiikan tai järjestötyön parissa? Haluatko laajentaa osaamistasi ja verkostoja työväenliikkeen parissa? Kaipaatko samanlaisen urasuunnitelman tehneen yhteisön tukea ja seuraa? Haluatko kehittää omia vahvuuksiasi ja löytää tapasi ja paikkasi vaikuttaa? Oletko juuri SINÄ tulevaisuuden vaikuttaja?

Hae mukaan nuorten poliittiseen koulutus- ja mentorointiohjelmaan. Tulevaisuuden vaikuttajat järjestetään yhteistyössä SDP:n, Työväen Sivistysliiton, Demarinuorten ja Demariopiskelijoiden kanssa. Seuraava kokonaisuus järjestetään 2023.

Miksi hakisit Tulevaisuuden vaikuttajiin?

  • Saat välineitä vaikuttaa yhteiskuntaan ja tulevaisuuteen.
  • Pääset tutustumaan päätöksenteon rakenteisiin ja taustoihin.
  • Saat arvokkaita uusia kontakteja.
  • Opit vaikuttamistyön monia keinoja ja pääset ilmaisemaan itseäsi. 

Kuka voi hakea mukaan?

Tulevaisuuden vaikuttajat on tarkoitettu alle 30-vuotiaille nuorille. Voit olla vaikuttajapolkusi alkupäässä tai jo kokemusta saanut muutoksen tekijä. Korostamme toiminnassamme yhdenvertaisuutta. Toivomme koulutukseen taustaltaan ja sukupuoleltaan moninaisia hakijoita ympäri Suomea.

Milloin ja missä koulutus järjestetään?

Koulutusjakso alkaa elokuussa 2021 ja koostuu neljästä lähiviikonlopusta, välitapaamisista verkossa ja tapaamisista oman mentorin kanssa. Lähikoulutusten koulutuspaikkana toimii Kauniaisissa sijaitseva Työväen Akatemia. Ohjelma alkaa perjantaisin klo 14 ja päättyy sunnuntaisin klo 14.

Koulutuksen lähitapaamiset:

  • 27.–29.8.2021
  • 1.–3.10.2021
  • 10.–12.12.2021
  • 11.–13.2.2022

Koulutuksen verkkotapaamiset järjestetään syyskuussa, marraskuussa ja tammikuussa.

Odotamme hakijoilta sitoutumista koko koulutusjaksoon, lähitapaamisiin ja etätapaamisiin sekä mentorointiin.Etsimme kanssasi sinulle sopivan mentorin, joka kulkee mukana koko koulutusjakson ajan. Koulutukseen kuuluu myös 1–2 päivän tutustumisjakso jossain vaikuttajaorganisaatiossa, esimerkiksi eduskuntaryhmässä, puoluetoimistolla tai muussa järjestössä. 

Miten haet mukaan?

2021-2022 Tulevaisuuden vaikuttajat -kokonaisuus on päättynyt. Seuraava kurssi järjestetään vuonna 2023. Pysy kuulolla!