Kielikylpyyn Ahvenanmaalle!

Oletko kiinnostunut opiskelemaan ja verkostoitumaan aktiivisena toimijana pohjoismaisessa kieli- ja toimintaympäristössä? Tervetuloa TSL:n ja ABF:n Ahvenanmaan yhdessä järjestämään kielikylpyyn 5.-9.8.2019.

Kielikylpy opettaa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsin kielellä. Kielikylpy on hyvä tapa myös vahvistaa ruotsin kielen taitoasi, jos olet hakeutumassa esim. Genevekoulun tai Nordenskolanin kursseille. 

Kielikylvyssä olet mukana toivomallasi työpaikalla tai toimialla perehtymässä alan ruotsinkieliseen sanastoon. Kahtena iltana pääset osallistumaan joko kokoukseen ja/tai kulttuuritapahtumaan. 

Kielikylpy sisältää 5 tuntia ruotsin kielen opetusta kiinnostuksesi ja ammatillisten tarpeittesi ja toiveittesi mukaan sekä 2 tuntia varsinaista ruotsin kielen opetusta. Koulutus tapahtuu 2 - 6 osallistujan pienryhmässä. Oppitunnit järjestetään Maarianhaminan järjestötalolla ja perjantai-ilta päättyy osallistumiseen Kulttuurien yöhön Maarianhaminassa.

Kielikylpy sisältää lounaan ja päivällisen (kurssipäivät), laivamatkan Vikinglinella ja Suomen sisäiset matkat edullisimman matkustustavan mukaan. Majoitus vierastaloissa, yhden hengen huoneissa sisältää aamiaisen. 

Voit hakea kielikylpyyn 31.5.2019 mennessä täällä.

Lähtö Turusta sunnuntai-iltana 4.8. ja paluu perjantai-iltana 9.8. klo 23.45 Ahvenmaalta lähtevällä laivalla. 

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n, Palvelualojen ammattiliitto PAM:n, ja Teollisuusliiton jäsenille kielikylpy on maksuton. Paikkoja on rajallisesti. Kysy omasta liitostasi mahdollista suositusta osallistumiseesi.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Riitta Sinimäki-Mikola Riitta Sinimäki-Mikola koulutussuunnittelija 040 845 1590 riitta.mikola@tsl.fi