Kielikylpyyn Ahvenanmaalle!

TSL:n ja ABF Ahvenanmaan yhdessä järjestämä kielikylpykurssi on tarkoitettu pohjoismaisessa kieli- ja toimintaympäristössä aktiivisesti toimiville. Kielikylpy opettaa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsin kielellä. Kielikylpy on hyvä tilaisuus myös vahvistaa ruotsin kielen taitoa, jos olet hakeutumassa esim. Geneve-koulun tai Nordenskolanin kursseille. 

Kielikylvyssä olet mukana toivomallasi työpaikalla tai toimialla perehtymässä alan ruotsinkieliseen sanastoon.Kahtena iltana pääset osallistumaan joko kokoukseen ja/tai kulttuuritapahtumaan. Ahvenanmaa valmistautuu jo ennakkoon itsehallintonsa 100-vuotisjuhlaan  2022 ja kielikylpykurssin ajankohtanakin järjestetään kulttuuritilaisuuksia.

Kielikylpy sisältää viisi tuntia ruotsin kielen opettelua ammatillisten tarpeittesi ja toiveittesi mukaan sekä kaksi tuntia varsinaista ruotsin kielen kielioppiopetusta päivittäin. Koulutus tapahtuu 26 osallistujan pienryhmässä. Oppitunnit järjestetään Maarianhaminan järjestötalolla. Kielikylpyyn voit osallistua toivomallasi työpaikalla tai toimialalla joko seuraamalla toimintaa ja/tai osallistumalla itse toimintaan.

Kielikylpy sisältää lounaan ja päivällisen kurssipäivinä, laivamatkan Viking Linella ja Suomen sisäiset matkat edullisimman matkustustavan mukaan. Majoitus on vierastaloissa yhden hengen huoneissa sisältäen aamiaisen. 

Kielikylpy on maksuton Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n, Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja Teollisuusliiton jäsenille. Paikkoja on rajallisesti.

Lisätietoja: