Brush Up Your English

Ajankohta -

Kurssipaikka
  • online
Hinta

Kurssimaksu 290€ / osallistuja.

Brush Up Your English

This is an opportunity to brush up your English! Onko englannin opinnoistasi jo kulunut jonkin aikaa tai tunnet olosi epävarmaksi englanninkielisissä tilanteissa. Tule mukaan kivaan ryhmään harjoittelemaan ja parantamaan peruskielitaitoasi. Kurssin opettajana toimii natiivi englanninkielen opettaja, joka ymmärtää myös suomea. Opetus tapahtuu kuitenkin englanniksi ja saat todellista kielikylpyä. Teemme pienen kielitestin kurssin alkuun ja sen päätteeksi, jotta huomaat edistymisesi.  Kurssin jälkeen voit edetä General English Skills for Trade Unionists –kurssille harjoittelemaan erityisesti ay-englannin sanastoa.

Kurssi on työmäärältään noin 32 tuntia ja sen kesto on 10 viikkoa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa verkko-opiskeluna. Kurssin taso linkittyy kielten eurooppalaiseen viitekehykseen tasoihin A2-B1.

Kurssi on torstai-iltapäivisin 1,5 tuntia (klo 13.00 - 14.30).

Ilmoittautumaan pääset alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kurssi 2: 15.9.2022  - 24.11.2022 (ei opetusta viikolla 42), ilmoittautuminen viimeistään 29.8.2022.

Lisätietoa kurssiin liittyen on mahdollista kysyä seuraavilta henkilöiltä:
- kouluttaja Kevin Gardner, kevin.gardner@akatemia.org (kurssisisällöt, toteutus)
- koulutusassistentti Anna Leukumaavaara, anna.leukumaavaara@tsl.fi (yleiset asiat).

Työväen Sivistysliitto TSL, Työväen Akatemia ja TJS-opintokeskus tarjoavat englanninkielen koulutusta ay-toimijoille vuonna 2022. Kohderyhmässä ovat erityisesti EWC-edustajat ja luottamushenkilöt, jotka luottamustehtävässään käyttävät englantia. Koulutukset toteutetaan verkossa.