Äänimerkki-podcast: Miun polkuni

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa.
Podcast-jakson tekstiversio

Miltä tulevaisuus näyttää eteläkarjalaisten nuorten näkövinkkelistä? Miten pandemia on vaikuttanut nuorten jatkosuunnitelmiin? Ja toisaalta, miltä näyttää nuorten siirtyminen työelämään ja työllisyystilanne? Entä mikä ihme on nuva?

Ysiluokkalaiset Mimmi Lindström ja Minni Kupiainen keskustelevat erilaisista valinnoista, työelämästä ja vaikuttamisen mahdollisuuksista työelämää edustavan JHL:n Sanna Koskenrannan kanssa. Keskustelua luotsaa TSL:n Niina Sahlberg.

Podcast on osa Löydä polkusi -hanketta, joka kehittää ja vahvistaa nuorten ammatillista identiteettiä sekä tukee koulutuspolulla etenemistä ja työelämään siirtymistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat 16–25-vuotiaat ammattiin opiskelevat, opintoihin hakeutuvat ja työelämään siirtyvät nuoret Etelä-Karjalassa. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke on käynnissä elokuun 2022 loppuun. Lisätietoja www.tsl.fi/loyda-polkusi.

Keskustelijat: Mimmi Lindström, Minni Kupiainen, aluepäällikkö Sanna Koskenranta JHL, hankepäällikkö Niina Sahlberg TSL.

Äänimerkki on Työväen Sivistysliiton uusi podcast, jossa keskustellaan monipuolisesti oppimiseen ja osaamiseen, työelämään, yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen, kulttuuriin sekä osallisuuteen liittyvistä aiheista.

Podcast-jaksot julkaistaan TSL:n verkkosivujen ajankohtaisissa, mutta ne ovat kuunneltavissa maksutta myös käytetyimmissä suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes). Muista siis seurata Äänimerkkiä!