Biisin tuottamisen työpajan haku auennut!

Onko sinulla kantaaottava biisi, jonka haluaisit hioa valmiiksi julkaisukuntoon? Haku biisin tuottamisen työpajaan käynnissä nyt!

Biisin tuottamisen työpajassa painotuksena on laulunteon tuotannollinen puoli. Osallistujana saat perehdytystä musiikin tuottamiseen ja ohjausta oman kappaleesi viimeistelyyn julkaisuvalmiiksi. Biisi tai teos voi olla elektroninen, genrerajat rikkova tai akustisilla soittimilla toteutettu. Hae rohkeasti mukaan biisisi toteutustavasta riippumatta!

Työpajan ohjaajana toimii tuottaja, äänisuunnittelija, säveltäjä ja muusikko, Kalle Chydenius, joka ohjaa työpajan osallistujia erityisesti tuotannollista näkökulmaa painottaen sekä tuotantotyökaluja, tuotantovaiheita ja tuottajan työnkuvaa avaten. Chydenius tunnetaan useiden menestyslevyjen tuottajana pääosin rock- ja popmusiikin parista ja on vuosien varrella laajentanut tuotantoaan teatteri-, elokuva ja mainosmusiikkien maailmaan. Hänen viimeaikaisin aluevaltauksensa on elektroninen musiikki Leri Leskisen ja Rinneradion kanssa.

Työpaja toteutetaan Zoom-sovelluksessa ja lähityöskentelynä Sonic Pump -studiolla, Helsingissä.

Aikataulu
ke 10.4. klo 17.00-21.00 Lähityöskentely @ Sonic Pump -studiot
la 13.4. Osallistujien henkilökohtaiset ohjaukset verkossa 45 min sovitusti.
la 20.4. klo 10.00-16.00 Lähityöskentely @ Sonic Pump -studiot
to 2.5. klo 17.00-21.00 Lähityöskentely @ Sonic Pump -studiot

Hae mukaan työpajaan su 24.3.2024 mennessä verkkolomakkeella. Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat osallistua tähän työpajaan. Liitä mukaan äänite tyylistäsi. Valinnoissa huomioimme erityisesti motivaation osallistua toimintaan. Mukaan otetaan 8 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään viikolla 13. Työpaja on suunnattu aikuisille.

Työpajassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Periaatteisiin voit tutustua Kansan Sivistystyön Liiton sivulla: www.ksl.fi/turvallisemman-tilan-periaatteet

Työpaja on osallistujille maksuton.

Esteettömyystiedot: Tiloihin on esteetön pääsy. Tiloissa on sukupuolineutraali wc ja pääsy esteettömään wc:seen.

Työpajan järjestää KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa -yhteistyöverkostoa. 
www.lauluottaakantaa.fi