Haku kielikylpyyn Ahvenanmaalle nyt auki

Tule opiskelemaan ja verkostoitumaan kielikylpyyn Ahvenanmaalle 23.–28.8.2021! 

TSL:n ja ABF Ahvenanmaan yhdessä järjestämä kielikylpykurssi on tarkoitettu pohjoismaisessa kieli- ja toimintaympäristössä aktiivisesti toimiville. Kielikylpy opettaa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsin kielellä. 

Kielikylvyssä olet mukana toivomallasi työpaikalla tai toimialalla perehtymässä alan ruotsinkieliseen sanastoon. Kielikylpy sisältää viisi tuntia ruotsin kielen opettelua ammatillisten tarpeittesi ja toiveittesi mukaan sekä kaksi tuntia varsinaista ruotsin kielen kielioppiopetusta päivittäin. Koulutus tapahtuu 2–6 osallistujan pienryhmässä. Lisäksi pääset osallistumaan kulttuuritapahtumiin ja kokouksiin.

Kielikylpy sisältää lounaan ja päivällisen kurssipäivinä, laivamatkan Viking Linella ja Suomen sisäiset matkat edullisimman matkustustavan mukaan. Majoitus on vierastaloissa yhden hengen huoneissa sisältäen aamiaisen. 

Kielikylpy on maksuton Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n, Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja Teollisuusliiton jäsenille. Paikkoja on rajallisesti. Kysy omasta liitostasi mahdollista suositusta osallistumiseesi.

Hakuaika päättyy 10.6.2021.

Lue lisää kielikylvystä.