Haku Tulevaisuuden vaikuttajiin on auki

Sykkiikö sydämesi vaikuttamiselle? Oletko haaveillut vaikuttamistyöstä politiikan tai järjestötyön parissa? Haluatko laajentaa osaamistasi ja verkostoja työväenliikkeen parissa? Kaipaatko samanlaisen urasuunnitelman tehneen yhteisön tukea ja seuraa? Haluatko kehittää omia vahvuuksiasi ja löytää tapasi ja paikkasi vaikuttaa? Oletko juuri SINÄ tulevaisuuden vaikuttaja?

Hae mukaan nuorten poliittiseen koulutus- ja mentorointiohjelmaan. Tulevaisuuden vaikuttajat järjestetään yhteistyössä SDP:n, Työväen Sivistysliiton, Demarinuorten ja Demariopiskelijoiden kanssa.

Tulevaisuuden vaikuttajat on tarkoitettu alle 30-vuotiaille nuorille. Voit olla vaikuttajapolkusi alkupäässä tai jo kokemusta saanut muutoksen tekijä. Korostamme toiminnassamme yhdenvertaisuutta. Toivomme koulutukseen taustaltaan ja sukupuoleltaan moninaisia hakijoita ympäri Suomea.

Koulutusjakso alkaa elokuussa 2021 ja koostuu neljästä lähiviikonlopusta, välitapaamisista verkossa ja tapaamisista oman mentorin kanssa. Lähikoulutusten koulutuspaikkana toimii Kauniaisissa sijaitseva Työväen Akatemia.

Hakuaika päättyy 31.5.2021. Koulutukseen valitaan yhteensä 30 osallistujaa, ja valituille ilmoitetaan paikasta viikolla 25. 

Koulutus, mentorointi sekä lähikoulutusviikonloppujen majoitus ja ruokailut ovat osallistujille maksuttomia. Korvaamme matkakulut. 

Lue lisää Tulevaisuuden vaikuttajista.