Laulu ottaa kantaa –Open Stage haku auki musiikin harrastajille

Oletko musiikin tai esittävän taiteen harrastaja tai osana harrastajaryhmää, joka haluaisi päästä esittämään kantaaottavan esityksensä yleisölle? Hae mukaan Open stage -tapahtumaan! Haemme esiintyjiä Sananvapauden lavalle perjantaina 26.7. klo 17.30-18.30 Valkeakoskella.

Laulu ottaa kantaa -Open Stage on Työväen Sivistysliiton ja KSL-opintokeskuksen yhteistyössä järjestämä tapahtuma, jonka esiintyjät valikoidaan avoimen haun kautta. Tilaisuus järjestetään Työväen Musiikkitapahtuman pääsymaksuttomalla Sananvapauden lavalla.

Ohjelmistoon ovat tervetulleita kaikenlaiset musiikin harrastajat kuoroista soitin- ja lauluyhtyeisiin ja tanssijoihin, joilla on kantaaottavuutta esityksessään.

Esiintyjävalinnoissa huomioidaan konserttikokonaisuutta, sisällön ajankohtaisuutta ja soveltumista Laulu ottaa kantaa -toiminnan arvoihin. 

Vuoden 2024 Open Stage -hakuaika alkaa 7.5. ja päättyy su 26.5. Hae mukaan verkkolomakkeella ja liitä hakemukseen näyte tapahtumassa esitettävästä teoksesta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin toukokuun loppuun mennessä.

Open Stagen keikoistaei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta esiintyjille tarjotaan ruokailu ja pääsylippu Musareiden maksulliselle puolelle perjantaiksi 26.7.  

Info esiintymisestä
Esiintymisaika per artisti lähtökohtaisesti yksi teos tai max 10 minuuttia. Esiintyjille tarjotaan järjestäjän puolesta äänentoiston lisäksi rummut ja sähköpiano. Muut henkilökohtaiset soittimet (mm. kitarat, bassot, vahvistimet) esiintyjien tulee tuoda mukanaan. Pyydämme listaamaan hakulomakkeeseen esiintymisesi kannalta tarvittavat laitteet ja mitä voit tuoda itse.    

Laulu ottaa kantaa
Laulu ottaa kantaa -toiminta kokoaa piiriinsä ihmisiä ja lauluja, jotka ovat vähäosaisten puolella sekä ottavat kantaa demokratian, tasa-arvon, rauhan, yhdenvertaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta.
www.lauluottaakantaa.fi
@lauluottaakantaa
www.facebook.com/lauluottaakantaa 

www.tsl.fi
www.ksl.fi

Työväen Musiikkitapahtuman vuoden 2024 muusta ohjelmistosta löydät lisätietoja Musareiden verkkosivuilta www.musarit.fi