Lauluja ihmiskohtaloista muuttuvassa maailmassa

Laulu ottaa kantaa –klubilla Oulun Tuba & Loungessa kuullaan syksyn 2023 –biisityöpajaan osallistuneiden artistien uunituoreita, ajankohtaisia ja kantaaottavia kappaleita. 

Oulun klubikeikka on huipennus syksyn työpajalle, jossa uusia kantaaottavia lauluja on syntynyt eri lähtökohdista, kuten mm. syrjäkylät, vähemmistöt, mielenterveyskriisi, lastensuojelun ikärajan laskeminen, ulkonäköpaineet ja kriisit monella tasolla yksilöstä yhteiskuntiin. Työpajassa syntyneitä lauluja yhdistää se, että lauluissa ajan ilmiöitä kaksoisvalotetaan ja etsitään tuoreita tapoja kertoa niistä yksilöä koskettavasti.

Työpajan ohjaajana on toiminut Aknestik-yhtyeestä tuttu kuplettipoppari Jukka Takalo sekä artistisparraajana rap-artisti Stepa.

Ajankohtaisiin aiheisiin keskittyvä klubi kokoaa ihmisiä kantaaottavan laulun äärelle lauantaina 25.11. klo 21.00-23.30. Klubin juontaa Jukka Takalo. Tervetuloa kuulemaan lauluja ja keskustelua kantaaottavan laulun merkityksestä!

Osoite: Tuba Food Lounge
Mannenkatu 2, Oulu

Esteettömyystiedot: tilaan mahtuu saapumaan pyörätuolilla ja tiloissa on esteetön wc.

Lisätiedot 
kulttuurituottaja Jaakko Suni, jaakko.suni@tsl.fi, p. 040 865 7576  
kulttuurituottaja Riina Näsi, p. 040 778 8180 riina.nasi@ksl.fi    

Kuorotyöpajan tuottaa Työväen Sivistysliitto TSL ja KSL-opintokeskus. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa -yhteistyöverkostoa, joka ottaa kantaa demokratian, tasa-arvon, rauhan, suvaitsevaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta.

Tutustu Laulu ottaa kantaa -toimintaan ja yhteistyöverkostoon: www.lauluottaakantaa.fi