Tervetuloa Osaaminen näkyviin -seminaariin

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen on tärkeä taito. Se voi kuitenkin tuntua vaikealta varsinkin, jos osaamisesta ei ole virallisia todistuksia, vaan se on hankittu esimerkiksi työssä, vapaaehtoistoiminnassa tai harrastuksissa.

Tervetuloa pohtimaan yhdessä eri tavoilla hankitun osaamisen huomaamista ja tutustumaan osaamisen tunnistamisen työkaluihin. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ilmoittaudu mukaan.

Osaaminen näkyviin -seminaari

Aika: to 8.9. klo 11.30–16 (lounas tarjolla klo 11.30 –12.30)
Paikka: Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki
Ilmoittautuminen:  ilmoittaudu viim. ke 31.8. mennessä www.lyyti.fi/reg/osaaminen_nakyviin_080922

11.30 Lounas
12.30
 
Tervetuloa
opintojohtaja Katri Söder, TSL
13.00
 
Vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen merkitys
asiantuntija Eeva Jeronen, Opintokeskus Sivis
13.30

 
Osaamisen tunnistamisen työkaluja
Ossi, Työväen Sivistysliitto
Näytä osaamisesi, Opintokeskus Sivis
14.10 Kahvitauko
14.30 Työpajatyöskentely
15.00 Työpajojen purku
15.30 Yhteenveto ja palaute
16.00 Tilaisuus päättyy

 

Seminaarin järjestävät yhdessä TSL ja Opintokeskus Sivis. Tilaisuus on osa European Midlife Skills Review -hanketta ja Osaaminen näkyviin -viikkoa.

Työväen Sivistysliitto on mukana Osaaminen näkyviin -viikolla, joka järjestetään 5.–11.9.2022. Viikon idea on innostaa ihmisiä huomaamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi. Tavoitteena on lisäksi herättää keskustelua osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Tapahtumaviikkoa koordinoi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

TSL:n ja muiden osallistujien Osaaminen näkyviin -viikon tapahtumat ja sisällöt löydät somekanavista tunnisteella #OsaaminenNäkyviin.