Tervetuloa Osaaminen näkyviin -seminaariin

Työväen Sivistysliitto järjestää yhdessä Opintokeskus Siviksen kanssa Osaaminen näkyviin -seminaarin to 8.9. Hotelli Arthurissa Helsingissä.

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen on tärkeä taito. Se voi kuitenkin tuntua vaikealta varsinkin, jos osaamisesta ei ole virallisia todistuksia, vaan se on hankittu esimerkiksi työssä, vapaaehtoistoiminnassa tai harrastuksissa.

Tervetuloa pohtimaan yhdessä eri tavoilla hankitun osaamisen huomaamista ja tutustumaan osaamisen tunnistamisen työkaluihin. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ilmoittaudu mukaan.

Seminaari on osa European Midlife Skills Review -hanketta ja Osaaminen näkyviin -viikkoa.

Osaaminen näkyviin -seminaari

Aika: to 8.9. klo 11.30–16 (lounas tarjolla klo 11.30 –12.30)
Paikka: Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki
Ilmoittautuminen:  ilmoittaudu viim. ti 23.8. mennessä www.lyyti.fi/reg/osaaminen_nakyviin_080922 (Mukaan mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta.)

11.30 Lounas
12.30
 
Tervetuloa
opintojohtaja Katri Söder, TSL
13.00
 
Vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen merkitys
asiantuntija Eeva Jeronen, Opintokeskus Sivis
13.30

 
Osaamisen tunnistamisen työkaluja
Ossi, Työväen Sivistysliitto
Näytä osaamisesi, Opintokeskus Sivis
14.10 Kahvitauko
14.30 Työpajatyöskentely
15.00 Työpajojen purku
15.30 Yhteenveto ja palaute
16.00 Tilaisuus päättyy


Työväen Sivistysliitto on mukana Osaaminen näkyviin -viikolla, joka järjestetään 5.–11.9.2022. Viikon idea on innostaa ihmisiä huomaamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi. Tavoitteena on lisäksi herättää keskustelua osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Tapahtumaviikkoa koordinoi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

TSL:n ja muiden osallistujien Osaaminen näkyviin -viikon tapahtumat ja sisällöt löydät somekanavista tunnisteella #OsaaminenNäkyviin.