TSL sai joukkoonsa uusia osaajia

Työväen Sivistysliiton asiantuntijajoukko on kasvanut uusilla tekijöillä.

Marko Varajärvi.

Koulutussuunnittelija uuden äärellä

Marko Varajärvi aloitti alkuvuodesta koulutussuunnittelijana yhteiskunnallisen ja kansainvälisen koulutuksen yksikössä. Hänen päätehtävänään on rakentaa uutta Euroopan Unioniin liittyvää koulutuskokonaisuutta.

Ennen nykyistä tehtävää Varajärvi on työskennellyt muun muassa Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton työehto-osastolla, jossa hän koordinoi sopimustoimintaa neljän työehtosopimuksen osalta sekä Lapin liiton kehittämisjohtajana.

– Kehittämisjohtajana tein paljon yhteistyötä ministeriöiden ja EU:n kanssa erityisesti EAKR-hankkeiden parissa.

Kokemusta rajat ylittävästä yhteistyöstä Varajärvelle toi myös pesti Tornionlaakson Neuvoston johtajana.

Nykyisessä tehtävässään Varajärvi on kokenut innostavaksi, että hän on heti päässyt mukaan suunnittelemaan uusia koulutuskokonaisuuksia.

– Myös palaaminen etätyöstä takaisin toimistolle on ollut mieluisaa, hyvässä työyhteisössä työskenteleminen on valtavan kannustavaa.

Varajärvi kiittelee, että TSL on jo näin alkumetreillä osoittautunut upeaksi työyhteisöksi.

Vapaa-ajalla punttisali on Varajärvelle tärkeä latautumispaikka, jossa rauta nousee kuulokkeista soivan black metalin tahtiin. Nyt kun on lunta, myös pulkkamäet ja muut talvilajit ovat tulleet tutuiksi kuusivuotiaan tyttären kanssa. Liikunnallisten harrastusten lisäksi opiskelu on Varajärvelle sydämen asia, ja hän on pääosin töiden ohessa suorittanut filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnot.
 

Teemu Asumaa.

Uusi viestijä työelämähankkeiden tueksi

Teemu Asumaa aloitti tammikuun lopussa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana hankeyksikössä. TSL:lla on parhaillaan käynnissä useita työelämähankkeita, joiden viestintää Asumaa suunnittelee ja toteuttaa. Työ sisältää myös erilaisten sisältöjen ja materiaalien tuottamista.

– Olen aikaisemmin työskennellyt järjestökentällä visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin parissa sekä graafisena suunnittelijana monipuolisten luovien projektien kanssa.

Asumaa vahvistaa graafisella osaamisellaan myös TSL:n viestintätiimiä ja viestintää.

Luovana ihmisenä Asumaa innostuu uusien asioiden oppimisesta ja niinpä vapaa-ajallakin tulee puuhailtua paljon työtä tukevien harrastusten parissa.

– Pidän itsensä kehittämistä tärkeänä asiana, joten on mahtavaa päästä mukaan Työväen Sivistysliiton porukkaan.

TSL:n henkilöstö toivottaa Markon ja Teemun lämpimästi tervetulleeksi.