Cambridge English -valmennuskurssi ja kielitutkinto

Ajankohta -

Kurssipaikka
  • Työväen Akatemia ja verkko-opinnot
  • Vanha Turuntie 14
  • 02700 Kauniainen
Hinta

Valmennuskurssin hinta 390 €  / osallistuja, lähijakson majoituksen kanssa (1hh) 450 € / osallistuja.

Lisäksi kielitutkintomaksu 200 € / opiskelija.

Cambridge English -valmennuskurssi ja kielitutkinto

Suuntaatko kansainvälisiin opintoihin, kansainvälisille työmarkkinoille tai haluat osoittaa muuten pätevästi kielitaitosi? Suorita kauttamme tunnustettu Cambridge English -tutkinto, joka takaa englannin kielen taitosi. Tämä kielitutkinto moneen muuhun verrattuna ei vanhene koskaan, joten hyödyt siitä aina. Tutkintoja ja niihin valmistavia kursseja järjestetään läpi vuoden. Voit suorittaa seuraavat tutkinnot: Cambridge B2 First ja Cambridge C1 Advanced.

Tutkintoa ennen järjestämme tutkintoon valmentavan monimuotokurssin (työmäärä noin 48 tuntia/7 viikkoa, 2 lähipäivää ja verkko). Voit osallistua valmentavalle kurssille niin kauan, kunnes olet valmis suorittamaan tutkinnon.

Kurssien lähijaksot to-pe Työväen Akatemialla Kauniaisissa, verkkotapaamiset torstai-iltapäivisin 2 h 15 min.

Ilmoittautumaan pääset alla kurssilinkkiä klikkaamalla.
course 5: intensiivijakso 14. - 15.10.2021, verkkojakso 28.10. - 9.12.2021

Lisätietoa kurssiin liittyen on mahdollista kysyä seuraavilta henkilöiltä: kouluttaja Kevin Gardner, kevin.gardner@akatemia.org (kurssisisällöt, toteutus) tai koulutusassistentti Anna Leukumaavaara, anna.leukumaavaara@tsl.fi (yleiset asiat).

Työväen Sivistysliitto TSL, Työväen Akatemia ja TJS-opintokeskus aloittavat vuonna 2021 yhteistyön englanninkielen kouluttamisesta ay-toimijoille. Kohderyhmässä ovat erityisesti EWC-edustajat ja luottamushenkilöt, jotka luottamustehtävässään käyttävät englantia.  Koulutukset toteutetaan verkko- ja monimuotokoulutuksina. Kurssihinnan maksajana voi toimia liitto tai vaikkapa työnantaja.