Email communication - viesti selkeästi sähköpostitse

Ajankohta -

Kurssipaikka
  • online
Hinta

Kurssimaksu 290€ / osallistuja.

Email communication - viesti selkeästi sähköpostitse

An online course for participants who wish to develop the communication skills to work effectively with emails. Emails are neither spoken nor written communications but are a third form, as they can be as informal as spoken language but can also be used to record and document things.

Kirjoitatko työssäsi ja luottamustehtävässäsi sähköposteja paljon englanniksi? Viestinnän vieraalla kielellä on tarpeen olla selkeää ja helposti ymmärrettävää. Tällä kurssilla opit viestimään selkeästi ja muodollisesti oikein sähköpostitse. Kurssin työmäärä on noin 32 tuntia/10 viikkoa. Kurssi järjestetään verkossa.

Kurssit maanantai-iltapäivisin 1,5 tuntia (klo 13.00 - 14.30).
Ilmoittautumaan pääset alta kurssilinkkiä klikkaamalla.

course 2: 20.9. - 29.11.2021

-

Lisätietoa kurssiin liittyen on mahdollista kysyä seuraavilta henkilöiltä: kouluttaja Kevin Gardner, kevin.gardner@akatemia.org (kurssisisällöt, toteutus) tai koulutusassistentti Anna Leukumaavaara, anna.leukumaavaara@tsl.fi (yleiset asiat).

Työväen Sivistysliitto TSL, Työväen Akatemia ja TJS-opintokeskus aloittavat vuonna 2021 yhteistyön englanninkielen kouluttamisesta ay-toimijoille. Kohderyhmässä ovat erityisesti EWC-edustajat ja luottamushenkilöt, jotka luottamustehtävässään käyttävät englantia. Koulutukset toteutetaan verkko- ja monimuotokoulutuksina. Kurssihinnan maksajana voi toimia liitto tai vaikkapa työnantaja.