Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen -webinaarisarja

Ajankohta -

Kurssipaikka
  • Teams

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen -webinaarisarja

Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kokonaisuus
20.8. klo 13.00 - 15.00

Mitä osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen tarkoittaa? Miten se vaikuttaa TSL:n ja sen jäsenjärjestöjen työhön? Mitä hyötyä siitä on yksilölle, mitä omalle järjestölleni? Webinaarissa opitaan tuntemaan osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kokonaisuus, ja webinaari toimii hyvänä pohjana muille sarjan webinaareille.
 

Osaamisperusteinen koulutussuunnittelu
3.9. klo 13.00 - 15.00

Vapaan Sivistystyön opintojen mahdollinen vieminen osaksi Oma opintopolku -palvelua (Koski -tietovaranto) edellyttää sitä, että koulutukset suunnitellaan osaamisperusteisesti. Webinaarissa opitaan suunnittelemaan ja kuvaamaan koulutuksia osaamisperusteisesti sekä toteuttamaan kouluttajan työssä linjakkaan opetuksen periaatteita.
 

Osaamismerkit osaamisen tunnustajana
10.9. klo 13.00 - 15.00

Miten osaamismerkit voivat toimia osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen välineinä? Mitä osaamismerkkejä suunniteltaessa pitää ottaa huomioon? Webinaarissa opitaan pohtimaan merkkien erilaisia tarpeita ja tarkoituksia sekä suunnittelemaan toimivia osaamismerkkejä. Lisäksi keskustellaan yhteistyöstä TSL:n jäsenjärjestöjen kesken.
 

Webinaarit järjestetään Teamsissa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostiin. Osallistuminen on maksutonta. Kaikissa webinaareissa alustajana toimii TSL:n koulutusjohtaja Katri Söder.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu haluamiisi webinaareihin täältä.