Äänimerkki-podcast: Mitä on vertaistuki?

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa.
Podcast-jakson tekstiversio

Mitä sinulle kuuluu? Mitä sinä haluaisit sanoa? Vertaistuessa luottamus on kaiken A ja O. Miten luottamusta sitten vahvistetaan Helsinki-Vantaan lentokentän työyhteisöissä erityisesti pandemian vaikutusten jäljiltä?

Helsinki-Vantaan lentokentällä toimivan Sodexon lentokenttä- ja lentokonesiivoojien alueellinen työsuojeluvaltuutettu Sari Viljanen ja TSL:n Timo Tiikkaja keskustelevat vertaistuesta, työhyvinvoinnista, jaksamisesta ja luottamuksesta.

Podcast on osa Eväitä työn muutoksessa koronakriisin jälkeen -hanketta, joka kehittää ja vahvistaa Helsinki-Vantaan lentokentällä esimiesten muutosjohtamisen taitoja, luottamushenkilöiden vertaistukea ja koko työyhteisön luottamusta selviytyä koronapandemian jälkitiloista työpaikoilla. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke on käynnissä toukokuun 2023 loppuun.
Lisätietoja: www.tsl.fi/evaitatyonmuutokseen

Keskustelijat: alueellinen työsuojeluvaltuutettu Sari Viljanen, Sodexo Oy ja hankepäällikkö Timo Tiikkaja, TSL.

Äänimerkki on Työväen Sivistysliiton podcast, jossa keskustellaan monipuolisesti oppimiseen ja osaamiseen, työelämään, yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen, kulttuuriin sekä osallisuuteen liittyvistä aiheista.

Podcast-jaksot julkaistaan TSL:n verkkosivujen ajankohtaisissa, mutta ne ovat kuunneltavissa maksutta myös käytetyimmissä suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes).