Äänimerkki-podcast: Monipuolista osaamista

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa.
Podcast-jakson tekstiversio.

Missä ja miten osaamista kertyy? Miksi osaamisen huomaaminen on tärkeää? Entä miksi oman osaamisen tunnistaminen ja siitä kertominen on voi olla hankalaa?

Opintojohtaja Katri Söder TSL:sta ja projektipäällikkö Milma Arola Jotpasta keskustelevat osaamisesta ja sen näkyväksi tekemisestä. Kyse ei ole vain opinnoista ja ammatista tai pelkästään työelämästä. Omaa osaamistaan on hyvä pohtia muulloinkin kuin työnhakuun valmistautuessa.

TSL on mukana Osaaminen näkyviin -viikolla, joka järjestetään 5.–11.9.2022. Viikon idea on innostaa ihmisiä huomaamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi. Tapahtumaviikkoa koordinoi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa. TSL:n ja muiden osallistujien Osaaminen näkyviin -viikon tapahtumat ja sisällöt löydät somekanavista tunnisteella #OsaaminenNäkyviin.

Äänimerkki on Työväen Sivistysliiton podcast, jossa keskustellaan monipuolisesti oppimiseen ja osaamiseen, työelämään, yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen, kulttuuriin sekä osallisuuteen liittyvistä aiheista.

Podcast-jaksot julkaistaan TSL:n verkkosivujen ajankohtaisissa, mutta ne ovat kuunneltavissa maksutta myös käytetyimmissä suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes).