Äänimerkki-podcast: Uteliaisuus mentoriksi voitti ennakkoluulot

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa.
Podcast-jakson tekstiversio.

Usein ujous voi karistaa keskustelun aloitukset jo alkuunsa, varsinkin jos toinen osapuoli ei vielä osaa puhua kieltäsi. Vahva uteliaisuus sai kuitenkin Tommin ryhtymään mentoriksi ja auttamaan maahan muuttanutta miestä polullaan kohti työllistymistä.

Mentori Tommi Grönberg ja mentoreiden kouluttaja Marja Koskela TSL:sta keskustelevat Komeetta-hankkeessa kehitettävästä kulttuurisesti osallistavasta mentorointimallista, joka tukee maahan muuttaneiden miesten työllistymistä.

Podcast on osa Komeetta-hanketta, joka tukee maahan muuttaneiden miesten työllistymistä kehittämällä mentorointimallia. Työtä tehdään yhteistutkimuksen keinoin ja hankkeessa mukana toimintaa kehittämässä ovat Työväen Sivistysliitto, Silta-Valmennusyhdistys, Live-säätiö ja Tampereen yliopisto. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke on käynnissä heinäkuun 2023 loppuun.

Lisätietoja: www.tsl.fi/hankkeet/komeetta

Keskustelijat: Mentori Tommi Grönberg ja mentoreiden kouluttaja Marja Koskela TSL:sta

Äänimerkki on Työväen Sivistysliiton podcast, jossa keskustellaan monipuolisesti oppimiseen ja osaamiseen, työelämään, yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen, kulttuuriin sekä osallisuuteen liittyvistä aiheista.

Podcast-jaksot julkaistaan TSL:n verkkosivujen ajankohtaisissa, mutta ne ovat kuunneltavissa maksutta myös käytetyimmissä suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes).