General English Skills for Trade Unionists

Ajankohta -

Kurssipaikka
  • online
Hinta

Kurssimaksu 290€ / osallistuja.

General English Skills for Trade Unionists

This is an opportunity to develop your general English skills as well as to look at the specific vocabulary used with different trade union topics and issues.

Tämä on perinteinen englanninkielen kurssi ay-sanastolla, jos englannin kielen taitosi arkipäivän tilanteissa on sujuvaa. Kurssin opettajana toimii natiivi englanninkielen opettaja, joka ymmärtää myös suomea. Opetus tapahtuu kuitenkin englanniksi ja saat todellista kielikylpyä. Teemme pienen kielitestin kurssin alkuun ja sen päätteeksi, jotta huomaat edistymisesi. Kurssi on työmäärältään noin 32 tuntia ja sen kesto on 10 viikkoa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa verkko-opiskeluna. Kurssin taso linkittyy kielten eurooppalaiseen viitekehykseen tasoihin B1-B2.

Kurssi on maanantai-iltapäivisin 1,5 tuntia ((klo 13.00 - 14.30).

Ilmoittautumaan pääset alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kurssi 1: 10.1.2022 - 21.3.2022 (ei opetusta viikolla 8), ilmoittautuminen viimeistään 20.1.2021.

Lisätietoa kurssiin liittyen on mahdollista kysyä seuraavilta henkilöiltä:
- kouluttaja Kevin Gardner, kevin.gardner@akatemia.org (kurssisisällöt, toteutus)
- koulutusassistentti Anna Leukumaavaara, anna.leukumaavaara@tsl.fi (yleiset asiat).

Työväen Sivistysliitto TSL, Työväen Akatemia ja TJS-opintokeskus tarjoavat englanninkielen koulutusta ay-toimijoille vuonna 2022. Kohderyhmässä ovat erityisesti EWC-edustajat ja luottamushenkilöt, jotka luottamustehtävässään käyttävät englantia. Koulutukset toteutetaan verkossa.