Äänimerkki-podcast: Miun polkuni 2

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa.
Podcast-jakson tekstiversio

Miten koulu valmistaa nuoria työelämään? Eteläkarjalaiset ysiluokkalaiset Mimmi Lindström ja Minni Kupiainen keskustelevat työhön liittyvistä velvollisuuksista ja työn merkityksellisyydestä sekä omista tavoitteistaan ja toiveistaan työelämään liittyen JHL:n Sanna Koskenrannan kanssa. Keskustelua luotsaa TSL:n Niina Sahlberg.

Kuuntele  Miun polkuni -podcastin ensimmäinen osa

Podcast on osa Löydä polkusi -hanketta, joka kehittää ja vahvistaa nuorten ammatillista identiteettiä sekä tukee koulutuspolulla etenemistä ja työelämään siirtymistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat 16–25-vuotiaat ammattiin opiskelevat, opintoihin hakeutuvat ja työelämään siirtyvät nuoret Etelä-Karjalassa. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke on käynnissä elokuun 2022 loppuun. Lisätietoja www.tsl.fi/loyda-polkusi.

Keskustelijat: Mimmi Lindström, Minni Kupiainen, aluepäällikkö Sanna Koskenranta JHL, hankepäällikkö Niina Sahlberg TSL.

Äänimerkki on Työväen Sivistysliiton uusi podcast, jossa keskustellaan monipuolisesti oppimiseen ja osaamiseen, työelämään, yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen, kulttuuriin sekä osallisuuteen liittyvistä aiheista.

Podcast-jaksot julkaistaan TSL:n verkkosivujen ajankohtaisissa, mutta ne ovat kuunneltavissa maksutta myös käytetyimmissä suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes). Muista siis seurata Äänimerkkiä!