Nordenskolan 2018 - 2019

Tule oppimaan pohjoismaisesta mallista ja sen haasteista

Toisen kerran toteutettava Nordenskolan on koulutusohjelma pohjoismaisen mallin mahdollisuuksista ja haasteista. Nordenskolan toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen työväenliikkeen yhteistyökomitea SAMAKin ja pohjoismaisten työväensivistysjärjestöjen kanssa.

Koulutus on suunnattu nuorille poliittisessa tai ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille mieluummin alle 35-vuotiaille nuorille. Koulutuksen tarkoituksena on antaa tietoa pohjoismaisesta mallista ja sen käytännön soveltamisesta niin yhteiskunnassa kuin järjestöelämässä pohjoismaissa. Koulutus pohjautuu SAMAKin tuottamaan NordMod 2030-raporttiin.

Ohjelma

Koulutus koostuu kahdesta kurssiosiosta, ensimmäinen järjestetään 14.-16. marraskuuta ja toinen 28.-30. tammikuuta pohjoismaissa pääkaupungeissa. Osallistuminen edellyttää osallistumista molempiin sessioihin.  Kurssiin kuuluu myös välitehtäviä.

Kurssilla ei ole tulkkausta suomen kielelle ja osallistujat käyttävät pääosin ruotsia tai muita skandinaavisia kieliä. Kurssin työskentelyyn voi kuitenkin aivan hyvin osallista myös englanniksi.

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 10.8.2018 mennessä osoitteeseen sanna.viljakainen@tsl.fi.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan yhteystiedot, ikä, kielitaito, ammattiliitto sekä motivaatio hakea kurssille.

Koulutus tulee olemaan siihen valituille maksuton.

Lisätietoja

Lisätietoa koulutuksesta (ruotsiksi):  Nordenskolan esite

https://www.abf.se/om-abf/nationellt-och-internationellt/internationellt-arbete/nordenskolan/

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Riitta Sinimäki-Mikola Riitta Sinimäki-Mikola koulutussuunnittelija 040 845 1590 riitta.mikola@tsl.fi