Nordenskolan 2022–2023

Tervetuloa mukaan pohjoismaiseen porukkaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Nordenskolan on suunnattu poliittisessa tai ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille alle 35-vuotiaille.

Koulutus tarjoaa tietoa pohjoismaisesta mallista ja työkaluja tiedon hyödyntämiseen käytännön politiikassa ja vaikuttamisessa. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä Pohjoismaissa että Suomessa. Koulutus on siihen valituille henkilöille maksuton, mutta maksaa lähettävälle organisaatiolle n. 2 000 € + matkat. 

Inbjudan till Nordenskolan (pdf)
Pohjoismainen malli, mistä kaikesta on kyse? SAMAK: Pohjoismainen malli 6 minuutissa

Ohjelma

Koulutus koostuu kolmesta kurssiosiosta, välitehtävistä ja verkkoseminaareista.
1. kokoontuminen: 6.-7.10.2022 Ruotsi
2. kokoontuminen: 8.-9.12.2022 Oslo, Norja
3. etäkokoontuminen (teams), tammikuu 2023 (tarkentuu myöhemmin).

Verkkoseminaarit toteutetaan ajalla marraskuu 2022 - tammikuu 2023. 

Koulutukseen osallistuminen edellyttää osallistumista kaikkiin kokoontumisiin. Koulutuksessa ei ole tulkkausta suomen kielelle, vaan osallistujat käyttävät pääosin ruotsia tai muita skandinaavisia kieliä. Kurssin työskentelyyn voi kuitenkin osallistua myös englanniksi.

Haku Nordenskolan 2022–2023 on nyt käynnissä
Nordenskolanissa on vielä paikkoja vapaana! Hae mukaan heti: lähetä avoin hakemus Riitta Sinimäki-Mikolalle osoitteeseen riitta.mikola@tsl.fi. Riitalta saat myös lisätietoja.

Nordenskolan toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen työväenliikkeen yhteistyökomitea SAMAKin ja pohjoismaisten sivistysjärjestöjen kanssa. Koulutus pohjautuu SAMAKin tuottamaan NordMod2030-raporttiin.

Lisätietoa Nordenskolanista
Lisätietoa SAMAKista

Nordenskolanin henkilöstö ja osallistujat seisovat ulkona ryhmäkuvassa ulkovaatteet päällä. Kuvassa näkyy 17 ihmistä. Henkilöt hymyilevät ja katsovat kuvaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: