Nordenskolan 2021–2022

Tervetuloa mukaan pohjoismaiseen porukkaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Nordenskolan on suunnattu poliittisessa tai ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille alle 35-vuotiaille.

Koulutus tarjoaa tietoa pohjoismaisesta mallista ja työkaluja tiedon hyödyntämiseen käytännön politiikassa ja vaikuttamisessa. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä Pohjoismaissa että Suomessa. Koulutus on siihen valituille maksuton.

Inbjudan till Nordenskolan (pdf)
Pohjoismainen malli, mistä kaikesta on kyse? SAMAK: Pohjoismainen malli 6 minuutissa

Ohjelma

Koulutus koostuu kahdesta kurssiosiosta ja välitehtävistä.
1. kokoontuminen: 1.–3.12.2021 Kööpenhamina
2. kokoontuminen: 9.–11.2.2022 Helsinki

Koulutukseen osallistuminen edellyttää osallistumista molempiin kokoontumisiin. Koulutuksessa ei ole tulkkausta suomen kielelle, osallistujat käyttävät pääosin ruotsia tai muita skandinaavisia kieliä. Kurssin työskentelyyn voi kuitenkin aivan hyvin osallistua myös englanniksi.

Haku Nordenskolan 2021–2022-koulutukseen on päättynyt ja osallistujavalinnat tehty.

Nordenskolan toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen työväenliikkeen yhteistyökomitea SAMAKin ja pohjoismaisten sivistysjärjestöjen kanssa. Koulutus pohjautuu SAMAKin tuottamaan NordMod2030-raporttiin.

Lisätietoa Nordenskolanista
Lisätietoa SAMAKista

Nordenskolanin henkilöstö ja osallistujat seisovat ulkona ryhmäkuvassa ulkovaatteet päällä. Kuvassa näkyy 17 ihmistä. Henkilöt hymyilevät ja katsovat kuvaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: