Mentoriverkosto

TSL ja SDP rakentavat koulutusyhteistyönä valtakunnallista mentoriverkostoa, joka kokoaa yhteen sosialidemokraattisen liikkeen osaajia, jotka haluavat tukea uusia tekijöitä tai uusiin tehtäviin hakeutuneita vaikuttamistyössä eteenpäin.  Mentoroinnin tavoitteena on siirtää poliittista ja järjestöllistä osaamista ja hiljaista tietoa konkareilta uudemmille toimijoille.  

Koordinaattori työskentelyn tukena

Mentoriverkoston koordinaattorina toimii koulutussuunnittelija Riitta Sinimäki-Mikola. Koordinaattori etsii osallistujista parhaat mahdolliset mentoriparit yhteistyössä puoluetoimiston ja piirien kanssa. Työskentely voidaan järjestää myös ryhmämentorointina. Tällöin mentorilla on 2–4 mentoroitavaa ryhmässään. Ryhmämentorointi tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen mentoroitavien välillä.

Koordinaattori saattaa mentoriparit ja -ryhmät yhteistyön alkuun sekä tukee heitä verkkotapaamisissa. Työskentelyn aluksi mentoripari allekirjoittaa mentorisopimuksen, johon kirjataan mentoroitavan asettamat tavoitteet mentoroinnille.

Sinustako mentori?

Onko sinulle kertynyt poliittista ja järjestöllistä osaamista, jota haluat tarjota uusille toimijoille? Haluatko siirtää hallussasi olevaa hiljaista tietoa tulevien vaikuttajien käyttöön?

Tarvitsetko mentoria?

Haluatko kehittyä kuntaosaajana tai tulevaisuuden vaikuttajana? Kaipaatko tukea ja rinnalla kulkijaa poliittisessa osaamisessa?

Ota yhteyttä:
verkoston koordinaattori Riitta Sinimäki-Mikola, riitta.mikola@tsl.fi, puh. 040 845 1590
 

Lisätietoja

Riitta Sinimäki-Mikola
koulutussuunnittelija, mentorointikoordinaattori, TSL
riitta.mikola@tsl.fi
puh. 040 845 1590

Lyyli Raatikainen
järjestösuunnittelija, SDP
lyyli.raatikainen@sdp.fi  
puh. 050 371 5499