Mentoriverkosto

TSL ja SDP rakentavat koulutusyhteistyönä valtakunnallista mentoriverkostoa, joka kokoaa yhteen sosialidemokraattisen liikkeen osaajia, jotka haluavat tukea uusia tekijöitä tai uusiin tehtäviin hakeutuneita vaikuttamistyössä eteenpäin.  Mentoroinnin tavoitteena on siirtää poliittista ja järjestöllistä osaamista ja hiljaista tietoa konkareilta uudemmille toimijoille.  

Koordinaattori työskentelyn tukena

Mentoriverkoston koordinaattorina toimii koulutussuunnittelija Riitta Sinimäki-Mikola. Koordinaattori etsii osallistujista parhaat mahdolliset mentoriparit yhteistyössä puoluetoimiston ja piirien kanssa. Työskentely voidaan järjestää myös ryhmämentorointina. Tällöin mentorilla on 2–4 mentoroitavaa ryhmässään. Ryhmämentorointi tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen mentoroitavien välillä.

Koordinaattori saattaa mentoriparit ja -ryhmät yhteistyön alkuun sekä tukee heitä verkkotapaamisissa. Työskentelyn aluksi mentoripari allekirjoittaa mentorisopimuksen, johon kirjataan mentoroitavan asettamat tavoitteet mentoroinnille.

Sinustako mentori?

Onko sinulle kertynyt poliittista ja järjestöllistä osaamista, jota haluat tarjota uusille toimijoille? Haluatko siirtää hallussasi olevaa hiljaista tietoa tulevien vaikuttajien käyttöön?

Tarvitsetko mentoria?

Haluatko kehittyä kuntaosaajana tai tulevaisuuden vaikuttajana? Kaipaatko tukea ja rinnalla kulkijaa poliittisessa osaamisessa?

Ota yhteyttä:
verkoston koordinaattori Riitta Sinimäki-Mikola, riitta.mikola@tsl.fi, puh. 040 845 1590
 

Mentoroinnin kehityspäivät 2.-3.9.2022 Tampereella

TSL ja Sdp järjestää yhdessä mentoroinnin kehittämispäivät Tampereella 2-3.9.2022. 

Mentoroinnin tavoitteena SDP:ssä on siirtää poliittista ja järjestöllistä osaamista ja hiljaista tietoa konkareilta uudemmille toimijoille. Näillä kehittämispäivillä on tavoitteena löytää keinoja ja tapoja ottaa mentorointi käyttöön poliittisessa ja järjestöllisessä osaamisessa  SDP:n eri osatoimijoilla, puolueessa, kunnallisissa ja alueellisissa luottamustehtävissä. Tavoitteena on myös jakaa hyviä käytänteitä, suunnitella tulevaa ja jatkaa yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kehittämistyötä mentorointia apuna käyttäen.  

Kehittämispäivien ohjelma alkaa perjantaina 2.9. klo 17:00 alustuksella, yhteisellä keskustelulla ja illallisella ja se päättyy lauantaina klo 15 päiväkahviin. Tapahtumapaikkana toimii Hotelli SCANDIC TAMPERE KOSKIPUISTO  

Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa. 

Matkakulut korvataan edullisimman kulkuneuvon mukaan, järjestämme myös majoituksen pitkänmatkalaisille. 

Käytännön järjestelyjen vuoksi ilmoittausu oheisesta <linkistä>viimeistään pe 12.8. mennessä. 

Lisätietoja

Riitta Sinimäki-Mikola
koulutussuunnittelija, mentorointikoordinaattori, TSL
riitta.mikola@tsl.fi
puh. 040 845 1590

Lyyli Raatikainen
järjestösuunnittelija, SDP
lyyli.raatikainen@sdp.fi  
puh. 050 371 5499