Löydä polkusi -materiaaleista tukea nuorten opinto- ja työpoluille

Löydä polkusi -hanke tukee 16–25-vuotiaita ammattiin opiskelevia, opintoihin hakeutuvia ja työelämään siirtyviä nuoria Etelä-Karjalassa vahvistamalla nuorten ammatillista identiteettiä sekä tukemalla koulutuspolulla etenemistä ja työelämään siirtymistä. Hanke toteuttaa työpajoja Howspacessa ja lähitapaamisissa.

Omalle polulle – Opas nuorelle 
Materiaalin tavoitteena on tukea tunnistamaan ja löytämään esimerkiksi omia vahvuuksia sekä opintoihin ja työhön liittyviä tavoitteita. Opas on suunnattu nuorille opiskelu- tai työelämän siirtymävaiheisiin.

Polkuja tukemassa, vertaistukivalmennus nuorille – Ohjaajan opas 
Valmennuksen tavoitteena on lisätä nuorten tietämystä vertaistuesta sekä antaa keinoja vertaistukitoimintaan erilaisissa yhteisöissä. Valmennus soveltuu esimerkiksi erilaisten ohjaustoimintojen tueksi. On suositeltavaa, että vertaistukivalmennuksen ohjaajalla on tietoa ja ymmärrystä vertaistuesta sekä ohjaamisesta, ja että osallistujat ovat motivoituneita valmennukseen.
 

Miun polkuni -podcast

Kuuntele Löydä polkusi -hankkeen tekemät podcast-jaksot!

Jos podcastin kuuntelu ei onnistu yllä olevasta upotuksesta, voit kuunnella jakson myös Anchor-palvelussa. Ensimmäisen jakson tekstiversio. Toisen jakson tekstiversio.


hankkeen logo ja rahoittajien logot